Aulatilan remontointi

Viihtyisä aula

Yrityksen muuttaessa uusiin tiloihin päätettiin aulatila päivittää vastaamaan yrityksen tarpeita. Koska myös yritysilmeen päivitys oli työn alla, eikä värimaailmasta ollut vielä tietoa, aulassa käytettiin hyvin neutraaleja värejä ja uuden yritysilmeen mukaiset vihreät tyynyt hankittiin myöhemmin.

Tilan harmaat seinät maalattiin valkoiseksi ja se raikastikin heti ikkunattoman tilan tunnelmaa. Yhdestä seinästä tehtiin tumman harmaa tehosteseinä ja seinälle teetettiin vaalea, Oulu-aiheinen canvas-taulu.

Aulaan hankittiin sohvakalusto, jossa on hyvä istuinmukavuus. Matto kokoaa ryhmän yhteen ja tekee tilasta viihtyisän. Soikealle nurkkapöydälle sijoitettiin moderni betonivalaisin, ja entinen lehtiteline sai paikan sohvan toisesta päädystä. Aulassa pidetään myös sisäisiä palavereja ja niitä varten hankittiin kaksi tukevaa apupöytää, joita on helppo siirrellä tarpeen mukaan.

Lasiovet, jotka eivät olleet käytössä, haluttiin peittää kevyellä ratkaisulla. Oviaukon eteen asennettiin paneeliverhot, jotka on tarvittaessa helppo siirtää syrjään. Lisäksi verhokankaasta teetettiin pari muhkeaa sohvatyynyä.

”Tässä on pidetty palaveria viimeksi tänään ja hyvin toimii. Sohvakalustossa on hyvä istua ja pikkupöydät ovat käteviä käytössä”, kommentoi työntekijä.

Hakusanat: aulatilan remontointi; yritysilme

Jaa somessa!