Kaksi makuuhuonetta – kaksi erilaista ilmettä

Moderni makuuhuone  Romanttinen makuuhuone

Teen sisustussuunnitelman aina asiakkaan mukaan noudattaen hänen tyyliään ja yhdistäen säilytettäviä sekä uusia elementtejä toisiinsa. Tyyli vaihtelee hyvin paljon, kuten näissäkin kahdessa, hyvin erilaisessa makuuhuoneessa.

Romanttinen makuuhuone tehtiin senioripariskunnalle. Koska entiset kalusteet säästettiin, niin huoneen muu ilme sovitettiin kalusteisiin sopivaksi.

Pariskunta nukkuu nyt pionien katveessa ja sängystä noustessa jalkojen alla on ylellinen, pehmeä matto. Sängyn peite on kiiltävää samettia ja verhot antavat sopivasti rouheutta kokonaisuuteen. Yksivärisissä, raikkaissa koristetyynyissä on kiiltävän ja mattapinnan muodostama kasvikuvio, ja tyynyt on reunustettu kullan värisellä tereellä, joka mukailee kalusteiden kultaisia koristeita. Kattovalaisin, kuten pöytävalaisimetkin, tuovat miellyttävän pehmeän valon, ja kasviaihe toistuu myös kattovalaisimessa.

Moderni makuuhuone remontoitiin kokonaan ja entistä lipastoa lukuun ottamatta myös kaikki kalusteet uusittiin.

Koska lattia haluttiin uusia, niin tilaan päätettiin asentaa kätevä kokolattiamatto. Matto muodostuu 50 x 50 cm laatoista, jotka on alapuolelta kiinnitetty tarralla toisiinsa. Entinen kaapistorunko päivitettiin vaihtamalla ovet liukuoviksi. Päätyseinään haluttiin vähän särmää ja se maalattiin tumman harmaaksi. Sängyn päädyksi seinään liimattiin koivupaneeli. Tunnelmavaloa tuo päätyseinällä oleva led-nauha, joka on piilotettu seinän väriin maalatun asennuslistan taakse. Asiakkaan valitsema koivun värinen kattovalaisin sopii hyvin kokonaisuuteen.

Näppärät, pienet yöpöydät kiinnitettiin suoraan seinään helpottamaan siivousta. Lukuvalaisimet ovat ulottuvat ja ne saa käännettyä niin ettei häikäise nukkuvaa vieruskaveria. Sängyn päätyyn hankitulle koivupenkille voi illalla laskostaa päiväpeitteen.

Värit ovat luonnonmukaisia: beigeä ja harmaata. Peite on ryppykuvioista toppakangasta, koristetyynyistä löytyy makuuhuoneen sävyjä ja kuviollisten tyynyjen värimaailma sitoo kaiken yhteen.

Hakusanat: tyyli vaihtelee; romanttinen makuuhuone; moderni makuuhuone

Jaa somessa!