Miehen uusi keittiö

Miehen uusi keittiö

90-luvun keittiö sai väistyä maskuliinisen, tummasävyisen keittiön tieltä. Tumman harmaat alaosat kantavat jämerää graniittitasoa ja tila kevenee ylöspäin kiiltävän valkoisiksi yläkaapeiksi. Välitilaan valittiin suuri ja helppohoitoinen laatta, jonka hento raitakuvio antaa muutoin yksiväriseen laattaan ilmettä.

Myös kaikki koneet uusittiin. Erityistoiveena asiakkaalla oli side-by-side -kylmälaite jääpala-automaatilla. Integroitu mikro, jossa on grillikin, on tyylikäs vaihtoehto. Liesituuletin on huomaamaton ja piilotettu kaapin alle, jolloin yläkaapiston linja ei rikkoudu. Induktioliesitaso ja pyrolyysitoiminnon sisältävä uuni ovat luonnollisesti integroituja ja helppoja puhdistaa.

Valaistukset välitilassa ja kaappien päällä ovat erikseen säädettävissä ja himmennettäviä. Ylävaloilla tilasta saadaan tunnelmallinen eivätkä valot häikäise.

Entinen ruokailuryhmä sopi tilaan oikein hyvin ja pinnatuolithan ovat taas niin trendikkäitä. Tila viimeisteltiin näyttävillä verhoilla ja piristävän punaisilla pöytätableteilla, joihin väri napattiin asiakkaan entisestä taulusta.

”Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keittiöremontista ja kokonaisuuden hallinta tuntui mielestäni todella haasteelliselta. Sisustussuunnittelijan ohjauksessa remontti sujui kuitenkin helposti ja vaivattomasti. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen” – kiittelee asiakas jälkikäteen.

Hakusanat: 90-luvun keittiö sai väistyä

Jaa somessa!