Miten sisustussuunnitteluprojekti kanssani etenee?

Yhteydenotto ja tarjous

Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Sovimme tapaamisen, joka tapahtuu yleensä kotonasi tai suunnittelukohteessa. Ensimmäinen tapaamisemme kestää ½–1 tuntia, ja tuolloin selvitän, minkälainen projekti on kyseessä. Tapaamisemme jälkeen lähetän tarjouksen sähköpostilla ja voit päättää vasta sen jälkeen, haluatko jatkaa projektia kanssani.

Toiveiden ja tarpeiden kartoitus

Jos hyväksyt tarjouksen, niin sovimme uuden tapaamisen, jossa käymme läpi kaikki toiveesi ja tarpeesi sekä teemme tyylikartoituksen kehittämäni työkalun avulla. Se helpottaa ja nopeuttaa yhteistä kommunikointiamme. Sovimme yhdessä projektiin liittyvistä asioista ja allekirjoitamme suunnittelusopimuksen. Kaikkien niiden henkilöiden, jotka haluavat vaikuttaa suunnitelman sisältöön, on hyvä olla mukana tässä toisessa tapaamisessa.

Suunnittelutyö ja välikatselmus

Tämän jälkeen aloitan varsinaisen suunnittelutyön. Pidämme aktiivisesti yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse. Noin työn puolessa välissä tapaamme jälleen ja käymme suunnitelmat sekä luonnokset läpi yhdessä. Sovimme tarvittavista muutoksista, ja voit kertoa vielä toiveistasi.

Suunnitelman viimeistely ja kansion luovutus

Työni ja yhteydenpitomme jatkuvat. Otan huomioon kaikki välikatselmuksessa esille tulleet asiat. Kun suunnitelma on valmis, tapaamme suunnitelman luovutuksen yhteydessä. Esittelen kokonaisuuden ohjeineen, piirustuksineen ja mahdollisine materiaalimalleineen sekä luovutan suunnittelukansion sinulle.

Erilaiset projektit, erilaiset tarpeet

Tapaamisia voidaan järjestää useampiakin, jos niin sovimme. Voimme tavata vaikka kaluste-/valaisinliikkeessä tai rautakaupassa ja käydä yhdessä valitsemassa materiaaleja, kalusteita tai sisustuselementtejä. Mikäli haluat, valvon rakennus-/remontointitöitä kohteessa sinun edustajanasi. Tarvittaessa käytämme yhteistyökumppaneitani toteutusvaiheessa.

Hakusanat: sisustussuunnitteluprojekti, suunnittelu, suunnitelma

Jaa somessa!

Vastaa