Nuoren perheen uuden talon sisustus

Valkoinen keittiö
Hyvin valaistu, häikäisemätön keittiö

Kiireisen perheen rakennusprojekti tarvitsi sisustussuunnittelijan apua, ja työ aloitettiin mieleisen värimaailman selvittämisellä. Lempivärit paljastuivat hyvin maanläheisiksi – ne löytyivät ruskean eri sävyistä. Tehosteväreiksi valikoituivat apilankukan punainen, lila ja raikas vihreä.

Äidin valkoiseen toivekeittiöön tuotiin lämpöä helppohoitoisen lattialaatan ja työtason ruskeilla sävyillä sekä tunnelmallisella mutta tehokkaalla valaistuksella. Kaappien ovimalli toistaa rentoa ja maanläheistä tunnelmaa modernilla otteella. Keittiön toiminnot sijoitettiin kolmion muotoon, mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn.

Tummasävyisen kodinhoitohuoneen/saunan pukuhuoneen pukeutumisapuna on kiintokalusteista rakennettu penkki, jonka taustalla on nyt niin trendikäs, menneiltä vuosilta tuttu sormipaneeli. Kuivauskaappi piilottaa pyykit vieraiden näkyviltä, ja pyyhepatterin lämpimille tangoille voidaan ripustaa märät pyyhkeet ja lasten ulkovaatteet. Kätevä kuraeteinen on koiraperheessä jatkuvassa käytössä.

Olohuoneeseen hankittiin suuri sohva, johon koko perhe mahtuu rentoutumaan. Pehmeät rahit ovat turvallisia pöytätasoja, joihin juuri kävelemään opettelevat pienokaisetkaan eivät loukkaa itseään. Takaseinää piristää hauska tapetti, ja seinävalaisimet eivät häikäise televisiota katsellessa.

Pieni työhuone toimii myös toisena tv-huoneena, ja televisio sijoitettiin seinälle, jottei se veisi tilaa huoneesta. Huoneen ruskeanharmaita seiniä piristää raikkaan vihreä matto, jonka väri toistuu lepotuolin tyynyssä sekä pienenä ripauksena myös verhoissa.

”Oli helppoa, kun ei tarvinnut itse juosta kaupoissa selvittämässä värejä ja materiaaleja – aikaa säästyi muuhun rakentamiseen. Saimme myös uusia ideoita, joita emme olisi itse keksineet. Olemme todella tyytyväisiä!” – kertovat vanhemmat.

Hakusanat: uuden talon sisustus; sisustussuunnittelija

Jaa somessa!

Vastaa