Pikku-wc:n täydellinen muodonmuutos

Pikku-wc:n muodonmuutos

Omakotitalon tuulikaappi, eteinen ja pieni wc päätettiin päivittää vastaamaan tätä päivää. Remontti aloitettiin wc:stä, joka kokikin täydellisen muodonmuutoksen. Muut tilat jäivät vielä hetkeksi odottamaan, koska remonttia tehdään itse päivätyön ohella.

Wc:n kaikki pinnat ja kalusteet uusittiin. Takaseinään asennettiin eläväpintainen, kiiltävä laatta, jota vielä korostettiin tiililadonnalla ja valkoisella saumalla. Vastapainoksi muille seinille valittiin suuri, mattavalkoinen laatta, ja lattiaan löytyi hyvin tehosteseinään sopiva laatta.

Kalusterunkojen väriksi valittiin pähkinä, koska sitä oli jo käytetty kodinhoitohuoneessa. Ovet ovat kiiltävän valkoiset, jotka tuovat lisää valoa pieneen wc-tilaan. Listavetimet eivät vie tilaa ja ovat hyvin eleettömät. Pitkässä kaapissa on hyvin säilytystilaa, ja lisätilaa löytyy allaslaatikoista.

Allastaso on kokonaisuudessaan samaa materiaalia ja siksi helppo pitää puhtaana. Uudesta hanasta vesi valuu kauniisti kuin pienestä putouksesta. Peilin lamput antavat hyvän valon kasvoille, ja tunnelmaa luo peilin alta alaspäin tuleva valo. Peilin viereltä puuttuu vielä suurentava meikkipeili, joka asennetaan myöhemmin kuten pyyhekoukutkin. Pienet yksityiskohdat, yhdenmukaiset teräksiset kylpyhuonetarvikkeet, viimeistelevät tilan.

Talon omistajan kommentit uudesta wc:stä olivat lyhyesti: ”Valoisa, toimivampi ja tilavampi kuin entinen”.

Hakusanat: pikku-wc:n täydellinen muodonmuutos;

Jaa somessa!