Sauna- ja kodinhoitotilojen remontti

Sisäänkäynti khh:seen

Modernin omakotitalon kosteat tilat uusittiin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia sekä toiminnallisesti että teknisesti.

Kodinhoitohuoneessa otettiin huomioon perheen henkilökohtaiset tarpeet, ja kaikelle löytyi oma paikkansa. Pelivarusteet kuivavat sitä varten suunnitellussa, ilmastoidussa kaapissa, ja puhtaiden pyykkien kuivatus tapahtuu kuivausrummussa sekä -kaapissa. Likapyykkilaatikot ovat kätevästi tason alla, jotta tasolle saatiin tilaa pyykkien viikkausta ja muita toimia varten. Saatiinpa tilaan vielä mahdutettua siivouskaappikin. Syvä pesuallas estää veden roiskumisen ja värikäs välitila piristää huonetta. Tehokasta valaistusta voidaan säätää halutun tunnelman luomiseksi.

Pesuhuoneessa uusittiin vesieristeet sekä lattialämmitys. Suihkujen vieressä oleva ovi vaihdettiin, nyt ovi on karmiton. Pesuhuone kaakeloitiin kauttaaltaan ja kaikki ulkokulmat viimeisteltiin laattalistoilla.

Saunaa avarrettiin lasisella seinäkkeellä ja uudet lauteet ovat leveät sekä turvalliset. Lattiamallinen, digitaalisesti ohjattava kiuas antaa pehmeät löylyt ja selkänojan taakse asennetut kuituvalot luovat tunnelmaa.

Hakusanat: sauna- ja kodinhoitotilojen remontti

Jaa somessa!