Sisustussuunnittelua yrityksille

Parturi-kampaamon uusi ja raikas ilme, asiakkaita houkutteleva kahvila tai yrityksen viihtyisä aulatila – tässä muutamia esimerkkejä, joiden suunnittelemisessa voisin olla avuksi.

Asiakas muodostaa käsityksensä yrityksestä ensi silmäyksellä, ja yrityksen arvojen mukainen ilme antaa kuvan luotettavasta kumppanista. Yritysilme voi näkyä graafisen materiaalin lisäksi myös sisustuksen väreinä, muotoina ja materiaalivalintoina – tila kertoo siitä, mitä yritys edustaa. Sisustuksella voidaan luoda visuaalisesti kaunis, persoonallinen ja joukosta erottuva tila, joka tavoittaa juuri sen oikean kohderyhmän.

Tarkoituksenmukainen tila saa sekä asiakkaat että työntekijät viihtymään. Oikein suunnitellut, ergonomiset ja hyvin toimivat elementit tehostavat työskentelyä ja vähentävät sairauslomia. Sisustussuunnittelulla voidaan työtilaan kehittää myös luova ja innovatiivinen ilmapiiri. Huolella valitut ja laadukkaat materiaalit kestävät aikaa.

Tarjoan sisustussuunnittelupalvelua pk-yrityksille, isommissa projekteissa yhteistyössä rakennuttajien sekä arkkitehtitoimistojen kanssa. Mikäli olette myymässä tiettyä kohdetta tai järjestämässä valokuvausta, hoidan stailauksen puolestanne. Messuosasto- ja näyttelysuunnittelu kuuluvat myös palveluihini.

Asiakkaitani ovat mm. kiinteistövälittäjät, talotoimittajat ja erilaiset sisustusalan yritykset – tarjoan palveluani myös erilaisiin kampanjoihin ja myyntitapahtumiin, joissa voin halutessanne tarjota asiakkaillenne sisustussuunnittelupalvelua tai -neuvontaa sekä samalla edustaa tuotteitanne.

Hakusanat: yritys, sisustussuunnittelupalvelu

Hakusanat: houkutteleva kahvila; viihtyisä aulatila; sisustussuunnittelua yrityksille

Jaa somessa!

Vastaa