Hyvä sisustussuunnittelija

Oletko miettinyt, minkälaisen sisustussuunnittelijan kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä? Tässä artikkelissa on muutamia havaintoja siitä, miten sisustussuunnittelija voi parhaiten palvella asiakastaan.

Hyvä sisustussuunnittelija on sopivan sosiaalinen ja kuuntelee asiakasta aktiivisesti. Hän osaa tulkita asiakkaan toiveet, tarpeet ja mieltymykset sekä soveltaa niitä käytäntöön. Hän pitää kaikki ”langat käsissään” ja osaa yhdistellä erilaisia elementtejä, kun työstettävänä on lukemattomia tuotteita ja materiaaleja.

Asialleen omistautunut sisustussuunnittelija tarjoaa asiakkaalle erilaisia vaihtoehtoja ja myös yksilöllisiä ratkaisuja. Hän tekee pitkäaikaisia ja kestäviä valintoja. Ammattitaitoinen sisustussuunnittelija osaa myös perustella ehdotuksensa asiakkaalle.

Hyvä sisustussuunnittelija ratkaisee asiakkaan haasteet tai ainakin parantaa tilannetta. Hän säästää asiakkaan rahaa järkevillä valinnoilla ja luo tiloja, jotka ovat kyseisen asiakkaan ”näköisiä”, tiloja, joissa juuri tämä asiakas viihtyy.

Hyvän sisustussuunnittelijan suunnitelma ottaa huomioon kokonaisuuden, kaikki tilat, ja niiden keskinäisen harmonian.

Hakusanat: hyvä sisustussuunnittelija; sisustussuunnittelija; yksilöllisiä ratkaisuja; säästää rahaa

Jaa somessa!