Olohuoneen muutos

Romanttinen olohuone

“It looks amazing!! Even better than I imagined! We are very happy, you did an amazing job! :)” – kommentoi asiakas sähköpostissaan uuden ilmeen saanutta olohuonettaan.

Asiakas halusi olohuoneestaan hieman romanttisemman näköisen, joten ensimmäiseksi koko avoin tila, eteinen-olohuone-keittiö, maalattiin kauniin ruskeanharmaalla sävyllä. Samalla valkoiset jalkalistat sekä ikkuna- ja ovilistat vaihdettiin koristeellisimpiin, mutta kuitenkin hillittyihin listoihin.

Kaikki olohuoneen kalusteet, itse tehtyä sohvapöytää lukuun ottamatta, vaihdettiin. Uudet kalusteet valittiin sillä periaatteella, että ne eivät ole täysin toistensa kaltaisia, jolloin tilasta saatiin mielenkiintoinen.

Mukavaan ja tyylikkääseen sohvaan valittiin kauniisti kaareutuvat jalat ja pyöreähköt käsinojat. Rento korituoli ja uusvanha tv-taso veistettyine reunoineen ovat molemmat antiikkivalkoisia. Ruskea, rustiikkinen lipasto taas sopii hyvin entisen sohvapöydän pariksi. Pieni sivupöytä tilattiin Porvoosta ja jokainen pöytäyksilö on täysin uniikki.

Verhot ovat kauniisti laskeutuvaa pellavaa ja sinisillä tyynyillä sekä torkkupeitolla tilaan tuotiin hieman väriä. Sininen väri sopi hyvin myös asiakkaan entiseen tauluun, joka ripustettiin omalle paikalleen sohvan taakse. Uusi pehmeä matto on myös siperianhusky Jillin suosikki.

Entinen kattovalaisin sopi hyvin uuteen teemaan ja lisävaloa tuotiin uudella lattiavalaisimella sekä hauskalla, öljylamppua muistuttavalla pöytävalaisimella.

Tila viimeisteltiin pienillä sisustusesineillä, jotka luovat olohuoneeseen juuri sitä oikeaa tunnelmaa.

Sirpa Arbelius SI

Puh. 050 304 5104