Pientä pintaremonttia pieneen kotiin

Tapetin värit toistuvat tekstiileissä
Olohuoneen tapetti on kuin akvarellimaalaus

Aikuisen sinkkunaisen kaunis ja valoisa koti kaipasi pientä pintaremonttia sekä piristystä. Remontti päätettiin toteuttaa vanhaa säästäen, joten lähes kaikki entiset, hyväkuntoiset olohuoneen ja keittiön kalusteet jätettiin.

Eteinen, olohuone ja keittiö maalattiin rauhallisella, ruskean-harmaalla sävyllä, josta valkoiset ovet ja ikkunan pielet nousevat hyvin esille. Eteistä piristettiin valkoisella 3D-paneelilla, jonka rauhallisessa kuviossa silmä lepää. Eteiseen hankittiin myös kestävä ja lattian sävyyn sopiva sisal-matto.

Olohuone tarvitsi jotain näyttävämpää ja sohvan taustalle löytyikin upea tapetti, kuin akvarellimaalaus, jonka abstrakti kuvio tuo mieleen Lapin maisemat ja horisontin. Aito villamatto sai värinsä sohvakaluston tummista puuosista ja muut tekstiilit valittiin tapetin värityksen mukaan. Valo siivilöityy kauniisti vaaleiden pellavaverhojen lävitse ja sohvapöytä vaihtui lasiseen, joka ilmavuudellaan tekee olohuoneesta suuremman näköisen.

Myös keittiön pöytä sai alleen riittävän suuren sisal-maton, jonka päällä tuolit liukuvat hyvin eikä matto veny käytössä. Pöytätekstiileillä piristettiin entistä kalusteryhmää.

Pieni wc maalattiin ja se sai seinälleen palasen tapettia, joka taatusti saa päivän alkamaan iloisissa merkeissä. Naivistiset linnut saavat hymyn huulille ja värit piristävät tilaa.

”Tykkään näistä väreistä ja hyvin olen täällä viihtynyt”, kertoo luontoa ja aitoja materiaaleja rakastava asukas.

Hakusanat: pientä pintaremonttia; akvarellimaalaus

Jaa somessa!

Vastaa