Pesuhuoneen ja saunan uudistus

Eläkkeellä oleva pariskunta halusi päivittää pesuhuoneen ja saunan tähän päivään. Toiveena oli tunnelmallinen, tumma sauna ja pesuhuone, jossa olisi rauhallinen ilme.

Saunan seinät ovat mustaa vaneripaneelia ja lauteet massiivista lankkua. Valittu kiuas oli asiakkaan toivelistalla. Valaistus on häikäisemätön ja tasainen sekä myös himmennettävissä.

Pesuhuoneen väritys on rauhallinen. Isompi harmaa laatta on marmorikuvioinen ja neliskanttinen laatta on asennettu tiililadontaan. Lattia on tasaisen harmaa.

Valmis pesuainehylly kätkee taakseen erin väriset shampoopullot ja monitoiminen suihku rentouttaa sekä tarvittaessa hieroo suihkuttelijan.

Pesuhuoneen kattoon tehtiin alas lasku, johon tunnelmavalaistus saatiin näppärästi piilotettua. Tehokkaampaa valaistusta varten on katossa upotettu valaisin.

Myös tilan ovet uusittiin. Lasiovet ovat ilmavan kauniita, saunan ovi on karmiton ja niin ollen huoltovapaa.

Asiakkaat kertoivat:
”Me ollaan erittäin tyytyväisiä sekä suunnitelmaan että toteutukseen. Laatat ovat kauniita ja suihku on aivan ihana. Pesuainehyllyyn saa kaikki kätevästi piiloon lasin taakse. Saunan lauteet ovat todella komeat ja lauteille on turvallista mennä, kun vieressä on kaide, josta ottaa tukea”.

Hakusanat: pesuhuoneen ja saunan uudistus; tunnelmallinen; tumma

Jaa somessa!