Habitare 2015

Habitaressa oli jälleen paljon katseltavaa. Oulussa monia tuotteita ei useinkaan pääse näkemään luonnossa, joten nyt siihen oli hyvä tilaisuus. Löysin myös joitakin uusia tuotteita, joista osa on vasta tulossa markkinoille.

On ihastuttavaa, että värit ovat viimeinkin tulossa takaisin. Niitä näkyikin monissa tuotteissa ja esillä ollut väriskaala oli laaja. Nouseva väritrendi näkyi myös vesikalusteissa ja hanoista löytyi nyt paljon nostalgisia muotoja. Myös huonekasvit olivat mukana monella osastolla, ja uudet sekä kokeneemmatkin muotoilijat esittelivät uutuustuotteitaan. Suuri tanskalainen huonekaluvalmistaja Skovby on tulossa Suomen markkinoille, ja osastolla olikin kauniita sekä monikäyttöisiä kalusteita. Seinäpaneeleita näkyi useammallakin osastolla ja niillä saakin tilaan mukavaa kolmiulotteisuutta. Taidepuolella oli upeita teoksia, ja huomasin harmikseni jälkeenpäin, että osa jäi niitä ihastellessa kuvaamatta. Valaisinosastolla oli esillä uutta ja vanhaa, ja ainakin Airamin uusi ”kivi” -ulkovalaisin olisi ihana saada omalle pihalle, kunhan se on vuoden vaihteen jälkeen myymälöissä.

Seuraavassa kuvakavalkadissa on muutamia poimintoja näkemästäni ja tarvittaessa lisätietoja voi kysellä minulta tai suoraan toimittajilta.

Jaa somessa!

Vastaa